Cosul meu

0 produse
Prima pagina Jucarii educativeJocuriJoc de memorie - tematica animale - JOC001

Joc de memorie - tematica animale - JOC001

-20%
Pret: 36.40Lei
Pret de lista:45.70Lei
Reducere:9.30Lei (20.35%)
  • Cod:
    JOC001
Jocul memoriei din lemn. Piesele sunt din lemn si gravate, astfel ca ele vor rezista un timp indelungat. Jocul se joaca in 2 jucatori. Reguli de joc: Piesele se intorc cu partea gravata in jos. Jocul începe cu toate cărțile așezate cu fața în jos pe o suprafață. Două cărți sunt rotite cu fața în sus la fiecare tură. Obiectivul jocului este de a găsi perechi de cărți care se potrivesc. Fiecare pereche gasita valoreaza un punct. Jucatorul care a descoperit o pereche are dreptul la inca o tura.

Există în stoc

Cantitate:+-
Adauga la Favorite
Joc de memorie - tematica animale - JOC001
Joc de memorie - tematica animale - JOC001Joc de memorie - tematica animale - JOC001Joc de memorie - tematica animale - JOC001

Pretul este pentru 1 bucata. Pentru cantitati mari, te rugam sa ne contactezi. Se livreaza intr-un ambalaj rezistent care ii faciliteaza transportul.

Produsul este realizat in atelierul nostru. Placile lemnoase au o suprafata uniforma, rezistenta la soc si granulatie foarte mica.

Nuantele si granulatia lemnului pot diferi fata de fotografii datorita micilor diferente din fiecare placa lemnoasa folosita.