Meniu
Profil
Limbă
Vezi toate articolele

Sifonierul cu amintiri

Sifonierul cu amintiri

Pentru ca suntem in plin sezon al nuntilor, Lasercraft a pregatit noi accesorii din lemn dedicate evenimentelor speciale.

Iti prezentam azi doua umerase decorative pentru actorii principali ai petrecerii de nunta: mirele si mireasa.

 

 

Pot fi integrate in decorul tematic al locatiei, in cel al sedintelor foto de studio sau in aer liber, precum si in cadrul curajoasei sesiuni foto – video “Trash the Dress” de dupa eveniment.

Fie ca esti un artist handmade sau un organizator de evenimente, iti vei surprinde clientii cu propunerea acestor accesorii vesele, cu siguranta. Le poti personaliza cu perle, cristale, dantela, broderii sau prin diverse tehnici art & hobby (scrapbooking, decoupage, pictura). Daca alegi sa pastrezi prezentarea standard, iti recomandam sa aplici cateva straturi de lac pentru a proteja lemnul.

 

Aceste umerase au scop decorativ; nu pot fi utilizate pentru agatarea obiectelor vestimentare. In schimb, dupa eveniment le poti transforma in elemente importante din ,,sifonierul cu amintiri”. De exemplu, poti folosi umerasul ,,mireasa” pentru esarfe sau bijuterii, iar umerasul ,,mire” poate pastra colectia de cravate.

 

Le gasesti si in varianta foarte mica, drept ornamente pentru scrapbooking, pentru a putea accesoriza in aceasta tema si alte detalii decorative ale evenimentului.

 

 

 

La cat mai multa creativitate,

 

Echipa Lasercraft

Adauga comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pana acum