Creeaza cont Telefon: 0758 - 071 551

Coşul meu

Cosul este gol.

Filtre

Pret

6Lei - 33Lei

Decoratiuni casa

Iti doresti sa creezi o oaza de liniste in decorul interior al casei tale? Nimic mai simplu! Poti sa alegi un coltisor unde iti petreci momentele de relaxare si sa vizualizezi aspectul final pe care ti l-ai dori. Gama noastra de produse pentru decoratiuni de casa iti prezinta o varietate de obiecte decorative din lemn pe care le poti personaliza.

In cazul in care esti un artist handmade, aici vei gasi toate acele elemente speciale care te vor insoti in aventura creatiei.

Aceasta categorie a produselor noastre din lemn blank cuprinde elemente decorative pentru decorul bucatariei, pentru camera copilului si alte articole hobby creativ pentru intreaga locuinta.

Subcategorii

Decor interior (1)

Produse art and hobby inedite. Poti sa personalizezi orice obiect prin pictura, tehnica decoupage, pirogravura sau alta metoda artistica pe care o consideri potrivita.

Le poti accesoriza cu elemente decorative din lemn din celelalte categorii ale magazinului nostru. Poti alege dintre ornamente sau figurine, realizand un decor interior demn de o revista de design interior.

Bucatarie (7)

Suporturi din lemn pentru pahare, suporturi pentru servetele si multe alte obiecte decorative pentru o bucatarie speciala, in care vei petrece impreuna cu musafirii tai momente de neuitat.

Ca artist handmade vei descoperi furnituri din lemn pe care le poti personaliza prin pictura, decoupage sau prin oricare alta tehnica preferi. Clientii tai vor fi foarte incantati sa achizitioneze decoratiuni unicat, perfecte pentru efectul designului interior pe care vor sa il obtina.

«1»

Produse

«1»Pagina 1din 1
Sus