Cosul meu

0 produse

Filtre

Pret

1Lei - 104Lei

Dimensiune

Figurine

In aceasta categorie gasesti toate furniturile de care ai nevoie pentru mici proiecte handmade. Creativitatea si inventivitatea ta vor stabili limita. Stim ca aceasta este o gluma; nu exista o limita cand vorbim despre acest subiect. Cu figurinele noastre din lemn poti sa creezi accesorii pentru evenimente, decoratiuni haioase pentru casa sau decoratiuni pentru camera copilului. De asemenea, le poti transforma in bijuterii fantezie, elemente 3D in scrapbooking sau in elemente decorative pentru realizarea felicitarilor.

Natura a fost intotdeauna un element de inspiratie in creatiile handmade.

Cu ajutorul acestor mici figurine din lemn poti aduce natura in obiectele decorative pe care le realizezi.

Copaci, frunze, flori, fructe (4)

Din nou elemente inspirate din natura, figurinele din lemn reprezentand fluturi, pasari sau animale iti vor testa inventivitatea in realizarea de articole hobby creativ.

Fluturi, pasari, animale (18)

Masinute din lemn, barcute sau alte mijloace de transport; figurine din lemn pe care le poti picta impreuna cu copilul tau.

De asemenea, le poti pot fi accente 3D in proiectele tale handmade.

Mijloace de transport (5)

Balerine gratioase, inimioare si... da, deja stii ce vei crea! Sa fie o lucrare scrapbooking pentru fetita ta care tocmai a castigat premiul I la un concurs de balet? Sau e tematica noii tale colectii de accesorii handmade din lemn?

Te lasam sa studiezi in liniste si aceasta categorie a magazinului nostru hobby online si sa descoperi toate aceste figurine din lemn.

Figurine diverse (37)

Iti propunem aceste seturi de figurine din lemn pentru proiectele tale care presupun realizarea mai multor articole hobby creativ identice.

Le poti aplica pe cadouri, pe rame foto, pe articole de petrecere, marturii de nunta sau botez si pe alte accesorii handmade.

Seturi figurine diverse (13)

Filtre
«1 2 3 4 5»
Pagina 1 din 5
«1 2 3 4 5»