Cosul meu

0 produse

Filtre

Pret

3Lei - 105Lei

Dimensiune

Set

Suporturi decoupage, placute pirogravura

Din nou intervine creativitatea si imaginatia. Poti folosi toate produsele din aceasta categorie atat pentru pictura, cat si pentru decoupage sau tehnica servetelului. Suporturile decoupage se preteaza pentru realizarea decoratiunilor pentru casa sau a accesoriilor pentru evenimente.

De asemenea, iti oferim si diverse forme din lemn pe care le poti infrumuseta prin pirogravura, urmand sa le folosesti individual sau integrate in alte decoratiuni handmade.

Arta de a decora lemnul sau alte suprafete, pirogravura, este cunoscuta ca arta populara. In ultimii ani aceasta tehnica a redevenit cunoscuta datorita aparitiei a numeroase aparate de pirogravura care pot fi folosite chiar si de catre incepatori. Lemnul de plop pe care noi ti-l oferim este una dintre suprafetele cele mai potrivite pentru aceasta tehnica.

Perfecte pentru tehnica shabby chic, cu aceste forme vintage din lemn vei crea proiecte art and hobby deosebite.

Le poti transforma in decoratiuni pentru perete sau in decoratiuni pentru evenimentele speciale din viata ta.

Forme vintage (15)

In aceasta categorie vei gasi o multitudine de forme blank care te vor in decorarea casei, in crearea unor articole de petrecere inedite sau pur si simplu daca vrei sa iti testezi abilitatile in domeniul artistic sau de hobby creativ.

Forme diverse (0)

Incepand cu forme de lemn cu rama si ajungand la castelul printesei din povesti, pe toate le intalnesti aici. Le poti decora prin diverse tehnici: pictura, pirogravura, tehnica servetulului si orice alta metoda ti se pare potrivita.

Vei obtine astfel diverse decoratiuni pentru casa, pentru petreceri, decoratiuni pentru perete sau pentru camera copilului.

Cu rama sau suport (1)

Aceste placute de lemn au fost create pentru a-ti fi alaturi in toate proiectele art and hobby.

De exemplu, le poti pirograva si aplica apoi pe alte obiecte, fie ca vorbim de lucrari scrapbooking, arta decorativa sau decoupage.

Placute (19)

Filtre
«1 2»
Pagina 1 din 2
«1 2»