Cosul meu

0 produse

Filtre

Pret

1Lei - 15Lei

Dimensiune

Ornamente si scrapbooking

Scrapbooking-ul este o metoda artistica prin care se pot pastra amintiri personale sau ale familiei. De obicei se creaza albume decorate prin diverse tehnici, aplicand ornamente care infrumuseteaza aspectul final al obiectului. In interiorul albumelor scrapbooking se pastreaza fotografii, scrisori, poezii sau orice alte mici dovezi ale unor evenimente importante din viata.

Aceasta metoda poate fi folosita si la realizarea obiectelor decorative pentru casa, a ramelor foto sau a accesoriilor pentru petreceri si evenimente si a felicitarilor sau martisoarelor handmade.

Dorinta noastra este sa iti oferim o gama variata de ornamente din lemn pentru a te inspira sa fii creativ si sa realizezi mici opere de arta.

In aceasta sectiune a magazinului nostru vei gasi ornamente din lemn create pentru scrapbooking. Vintage sau moderne, vor fi alaturi de tine in frumoasa aventura a creatiei art and hobby. Toate aceste accesorii din lemn pot fi folosite si in diverse alte activitati creative si te vor ajuta sa realizezi decoratiuni handmade unicat.

Scrapbooking (19)

Ornamentele din lemn pentru colt pot fi utilizate in scrapbooking pentru accente 3D care incadreaza fotografii, texte, poezii sau in personalizarea ramelor pentru fotografii.

De asemenea, pot evidentia zonele dorite in decorul unei cutii de bijuterii sau in alte proiecte de accesorii handmade.

Ornamente colt (4)

Aici gasesti ornamente din lemn cu diverse dimensiuni si teme. Le poti folosi in scrapbooking, pentru decoratiuni casa, chiar si pentru martisoare handmade inedite.

In acelasi timp, suntem siguri ca vei gasi ceva interesant pentru a-ti personaliza accesoriile tematice ale unei petreceri importante.

Ornamente diverse (7)

Filtre
«1 2»
Pagina 1 din 2
«1 2»