Cosul meu

0 produse

Filtre

Subcategorie

Pret

1Lei - 22Lei

Dimensiune

Litere si cifre

In aceasta categorie, vei gasi cifre si litere din lemn pentru a-ti indeplini si a conferi mai multa semnificatie celor mai variate proiecte art and hobby creativ. Se pot aplica pe accesorii pentru petrecere, decoratiuni pentru casa, materiale publicitare, planse educative si pe orice altceva ai in gand. Le poti colora sau pastra in nuanta naturala a lemnului si le poti lipi usor pe  suprafata dorita: lemn, carton, sticla, metal, material textil, plastic.

Alege cifrele si literele din lemn cu semnificatie speciala pentru tine si apuca-te de treaba!

Atunci cand sunt plasate intr-o incapere, literele din lemn ne relaxeaza si transforma orice spatiu intr-un loc familiar. Ai un cuvant preferat, un mesaj care te inspira sau un nume pe care vrei sa il aplici pe un accesoriu decorativ? Cu ajutorul acestor caractere ti-l poti compune singur.

Litere (78)

Pentru ca cifrele nu inseamna doar matematica, ci si hobby, am creat cifre din lemn pentru a-ti indeplini cele mai variate proiecte creative.

Foloseste-ti imaginatia si creaza cu ajutorul acestor decoratiuni accesorii pentru petreceri sau aniversari, pentru personalizarea unor decoratiuni pentru casa, pentru crearea unor proiecte educative si pentru orice altceva iti trece prin gand.

Cifre (12)

Filtre
«1 2 3 4 5»
Pagina 1 din 5
«1 2 3 4 5»