Meniu
Profil
Limbă

Ajutor

Cum cumpar

 

Cumpararea produselor din magazinul nostru o poti face online (comanda prin cos de cumparaturi) sau prin email (sales@lasercraft.ro). Nu exista valoare minima pentru o comanda.

 

Utilizare vouchere si cupoane

In cazul utilizarii voucher-elor si a cupoanelor, te rugam sa respecti conditiile promotiei.

Promotiile au perioade de valabilitate facute publice la fiecare campanie. Voucher-ele pot fi utilizate la o singura achizitie, nu sunt transmisibile si nu pot fi combinate cu alte promotii.

 

Metode de plata

Poti cumpara produsele de pe site-ul www.lasercraft.ro folosind urmatoarele instrumente de plata:

- ramburs la livrarea coletului.
- in avans, prin card bancar (Visa, Maestro, MasterCard)

Plata cu cardul isi gaseste tot mai multi utilizatori in randul clientilor magazinului nostru online O modalitate foarte sigura si rapida, se face prin intermediul platformei de plati online EUPLATESC.RO, unul dintre primii si printre cei mai importanti procesatori de plati online din Romania.

 

Nota!


Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
 

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

 

Metode de livrare

 

  • Transport prin curier: 15 lei tarif unic. 
  • Pentru comenzile cu valoare peste 200 Lei, transportul este gratuit.

 

Aici gasesti toate informatiile noastre de contact: Formular Contact