Meniu
Profil
Limbă

Metode de plata

Poti cumpara produsele de pe site-ul www.lasercraft.ro folosind urmatoarele instrumente de plata:

 

 

- ramburs la livrarea coletului
- in avans, prin card bancar (Visa, Maestro, MasterCard)

Plata cu cardul isi gaseste tot mai multi utilizatori in randul clientilor magazinului nostru online O modalitate foarte sigura si rapida, se face prin intermediul platformei de plati online EUPLATESC.RO, unul dintre primii si printre cei mai importanti procesatori de plati online din Romania.

 

Nota!


Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
 

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!