Cosul meu

0 produse
Vezi toate articolele

Puzzle-uri educative pentru toate varstele!

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Stiati ca puzzle-urile contribuie la dezvoltarea capacitatii intelectuale?

De cele mai multe ori atunci cand adultii realizeaza diverse jocuri cu copiii, se intorc si ei la nostalgia copilariei. Din fericire, diversitatea pe care o avem astazi atunci cand vine vorba de jocuri creative sau educative ne ajuta foarte mult.

De aceea am realizat o intreaga colectie de puzzle-uri interactive pentru toata familia! Toate puzzle-urile au fost testate bineintes si de echipa noastra si putem sa va spunem ca imbinarea pieselor de puzzle este un mod excelent de a petrece timpul liber. De asemenea distractia si provocarea sunt garantate!

 Cand am creat aceasta colectie ne-am gandit la importanta invatarii prin joaca si la cat de usor putem stimula copii sa invete chiar de acasa. In functie de preferinte sau chiar de varsta copiilor, puteti alege sa achizitionati un puzzle cu: alfabetul, cifrele, formele geometrice dar si geografia Romaniei si a Europei.

Ce va invata copilul din aceasta experienta? Dezvoltare a capacitatii intelectuale, rabdare, agilitate, relaxare si poate competivitate in cazul in care intreaga familia decide sa participe.

Va incurajam astfel sa va jucati la orice varsta, sa alegeti din gama noastra unul sau mai multe puzzle-uri si sa petreceti timp de calitate impreuna cu cei mici!

Adauga comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pana acum