Meniu
Profil
Limbă

Intrebari frecvente

Cum ma inregistrez?

 

Inregistrarea pe site-ul nostru iti va aduce posibilitatea de a beneficia de promotii si oferte promotionale dedicate exclusiv clientilor inregistrati.

De asemenea, vei putea vedea in contul tau istoricul comenzilor tale, sa modifici/stergi profilul tau sau sa faci comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact; ai si posibilitatea de a-ti salva in cont o lista de dorinte pe care sa o transformi intr-o comanda cand vei dori.

 

  • Accesand https://lasercraft.ro/register.html - daca doresti un cont clasic
  • Accesand https://lasercraft.ro/login.html - daca doresti sa te poti autentifica prin contul de Facebook sau prin cel de Google. Nu trebuie sa te ingrijorezi in legatura cu siguranta datelor tale. Sunt securizate prin certificat SSL, garantand ca informatiile trimise catre un website nu vor fi furate sau modificate.

 

In scurt timp vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de e-mail pe care ai utilizat-o la inregistrare. 

 

Cum comand?

 

Prin intermediul magazinului poti comanda online, cu plata ramburs sau prin card bancar. Fiecare produs pe care doresti sa-l cumperi trebuie sa fie adaugat in cosul de cumparaturi. In dreptul fiecarui produs exista un buton „Adauga in cos” care iti va adauga produsul selectat direct in cosul tau de cumparaturi. Daca produsul are mai multe variante trebuie sa alegi si varianta dorita, apoi sa apesi butonul “Adauga in cos”

Cosul tau de cumparaturi actualizat permanent va aparea mereu in bara de meniu. Acolo poti:

-   vizualiza costul produselor alese;

-   scoate un produs din cos (apasand pe butonul „Sterge”).

In clipa in care doresti sa finalizezi comanda, apasa butonul „Vezi cos”. Acest pas te va duce intr-o fereastra in care te vei autentifica, vei completa datele personale, adresa de livrare, vei alege modalitatea de plata si de expediere a produselor. Dupa completarea tuturor acestor informatii, vei primi un e-mail de confirmare a comenzii. Odata completate, aceste date vor ramane inregistrate in contul tau si nu va mai fi necesar sa le introduci din nou in cazul unei noi comenzi, decat daca doresti sa le schimbi (exemplu: o alta adresa de livrare).

 

Cum se procedeaza cu comenzile?

 

Comenzile sunt preluate si procesate in oridinea intrarii. Le vei primi in termen de 2 - 3 zile lucratoare, in functie de modalitatea de livrare aleasa de tine, deoarece produsele sunt realizate in atelierul nostru pentru fiecare comanda in parte.

 

Care este valoarea minima pentru care pot comanda?

 

Nu exista o valoare minima a comenzii, in schimb magazinul nostru isi rezerva dreptul de a refuza comenzile ale caror informatii sunt incomplete.

 

Daca pretul afisat este diferit de pretul real?

 

Preturile produselor de pe siteul nostru sunt exprimate in lei, includ TVA (in procent de 19%) si sunt valabile sub rezerva erorilor umane de introducere. Daca ai comandat un produs cu pretul afisat eronat, vei fi contactat prin e-mail sau telefonic pentru a valida comanda in noile conditii.

 

Care sunt metodele de livrare disponibile?

 

  • Transport prin curier: 15 lei tarif unic. 
  • Pentru comenzile cu valoare peste 200 Lei, transportul este gratuit.

 

Care sunt modalitatile de plata disponibile?

 

- numerar/ramburs la livrarea coletului.
- in avans, prin card bancar (Visa, Maestro, MasterCard)

Plata cu cardul isi gaseste tot mai multi utilizatori in randul clientilor magazinului nostru online O modalitate foarte sigura si rapida, se face prin intermediul platformei de plati online EUPLATESC.RO, unul dintre primii si printre cei mai importanti procesatori de plati online din Romania.

 

Nota!
Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.


Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!